tisdagsrusch

OJ vad tiden går! nu har jag varit här i 8 dagar, stundvis har tiden gått så fruktansvärt sakta och väskorna har i princip stått färdigpackade vid dörren utifall att. Men, jag har ändå hunnit vänja mig vid tanken att bo här nu framöver. Det största frågetecknet och hindret är ekonomin, då det ser ut som om jag inte blir beviljad ett tilläggsbidrag.. trist, då kommer jag helt plötsligt att måsta lägga till 1200 extra varje månad.. bara för boendet :/

men men, Gud är god-vi ser väl vad som händer.

Jag har förövrigt ett väldigtenerverandeproblem,nämligenattminmellanslagsknappglappar.

ajja..det har iaf visat sig att oscar inte får sova i samma rum som mig om han kommer på att han vill hälsa på. ( jag  tokläste alla regler igår) men,då tänkte jag slänga in honom hos arjeplogar'n Adam, då får dom prata sport tills dom lessnar:D

IKVÄLL var en historisk kväll! jag träffade mitt nya lag,alla verkade gulliga, så det känns bra,första träningen nästa tisdag kl 18.30:D


kul.,'

alla ni somhar en bibel i närheten( eller iaf har en) måste läsa 1korintherbrevet 13:4-7 magiskt vackert!

Och på den 7e dagen vilade vi

Jo, sovmorgon(till10) sedan gudstjänst inne linköping. Det var vår söndag det.

Igår hade vi gemenskapsdag, lite lära-känna-lekar och dyl. Givande,sedan en låååångpromenad,grillning och innebandy(!!)tänka sig att en sån som jag kan vara uppskattad på en innebandyplan, men det ärjag sannerligen. Inte främst för mina otroliga skills dock.Mest bara för utfyllnad.:)

om det inte vore så att dom inte klarat sig utan mig hade jag nog stått över,då jag fick ett magiskt skavsår Under foten häromdan..också det tack vare innebandy.

Jag har laddat upp alla som gick, men fler bilder kommer sen,och en kort presentation utav alla mina klasskamrater :)




bpå väg mot nya äventyr Adam, helnöjd då han fick vara närmast fikat..grodakossapicknick




fredag på Bjärka

Mat.

Idel mat.

det är möjligtvis det enda vi gör här. Äter. Frukost kl 8, fika halv elva, lunch tio över tolv, fika kl tre och middag kl fem. Förstår ni hur jag har det? alldeles underbart! detta kompletteras dock inte med motsvarande motion, utan jag ligger på stadiga 5000 steg per dag (ca). ja som ni förstår är detta början på mitt runda, lite gosiga liv bland kärlekshantag och gäddhäng.


Nu tar jag min kamera och drar på äventyr, bilder kommer senare!




Bjärka säby dag 1

en hemsk resa, skulle man kunna säga. Vi hade världens skummaste kille i vår kupé. Han bör dock få en stor applåd,då han lyckats göra allt man kan på sina ( vi gissar) 20 år. Imponerande!

sen iaf, efter en snabb paus i sthlm gav jag mig vidare mot linköping, med huuuuur mycket packning som helst. Jag lovar att jag var mest ivägen av alla. Men, smällar man får ta.

Första intrycket av skolan var dock bra. omgivningarna är underbara, huset där vi bor är fint, osv. Men! rummen är förskräckliga. Lite som " hej du får bo i vår skrubb" alternativt " hej och välkommen tillbaka till 70talet."

dom är inte fina iaf.
Men jag gissar att något går göra så detblir lite mysigt iaf.. förslag?

kommer mer info sen, och bilder. Men just ikväll får det räcka.

en del av anexet där vi bor.rummet..

RSS 2.0