slut på vecka 40

Japp, söndag it is, och inte vilken söndag som helst, itan det är Tacksägelsesöndag, så passa på att tacka för allt du har! (tro mig det är mer än du anar) :)

Det har också varit skördemarknad här på slottet, riktigt mysigt att se att sveriges befolkning fortfarande kan göra saker med händerna. Massa hemkokad sylt och marmelad, lokal honung, keramik, barnkläder, ljus, bröd bakat i slottets bageri mm. Jag trivs!

Vi fick också se en helt fantastisk "show", en utav våra grannar Net visade upp hur man vallade får, Net är alltså en Border Collie Huuuur kul som helst att se :) jag vill också ha en hund som kan allt..ge mig!
Nä, en fin vecka har det varit, ser fram emot en ny :)

nu blir det snart högläsning på slottet ur narnia, framför öppen brasa..

Tack för att ni läser om mitt tämligen ointressanta liv :)

HejOscarRoslund20årvadgördunuförtidenvarförhördualltidavdig?detvarjusålängesenvisågs!hehe..ärdettanogkrypteratnu?
merromantiskänsåhärblirintedettasåkalladekärleksbrevpuss!

V.40

Ja, nu går veckorna i rasande fart och felicia morén utsätts för alla de möjliga konsigheter. T.ex så var jag  hastigt som lustigt tvungen att göra mig av med en utav de finaste sakerna jag ägde.. oskulden. Nu pratar jag förstås inte om det ni gärna skulle vilja att jag avslöjade, utan min åka-flygplans-oskuld förstås.

Man kan lätt undra varför jag skulle komma på tanken att göra det, och det var helt sonika för att jag ville. Jag ville hem, krama om familjen, busa med valparna, pussas, bråkas om täcket, äta lite riktig,norrländsk mat osv. Så jag tog mod till mig och flög, för första gången i mitt liv, tillbaka hem. (efter många om och men, oscar försökte tappert lura iväg mig till utrikesterminalen)

Iaf, jag hade en underbar helg hemma i undersköna norrland och det var nära på att jag glömde att jag hade ett liv nere i linköping också, men på något vis var jag iaf tillbaka på nattåget igen igår kväll och ett glädjeämne fanns där att fira---> SJ har investerat i nya Sovlakan!! fantastiskt, istället för de fula,trasiga blå lakanen är det nu hela,stilrena grå/rutiga lakan. What to complain about? huh?



Nä, nu är jag fruktansvärt trött, detta var bara ett litet "tidsfördriv".. nu blir det att äta en liten skiva melon dricka en skvätt JOKK och pallra sig isäng.

gonatt på er.

Puss
kram till vissa, och ni andra får helt enkelt nöja er med en glad hälsning. :D

RaawR!






!mmm

RSS 2.0